Home
Shop

iPhone 12 Mini

De iPhone 12 mini is het kleinste lid van de 12-serie. De smartphone beschikt over een 5,4-inch OLED-scherm en Face ID. Daarnaast heeft het een glazen achterkant en een aluminium frame gekregen. Hierdoor voelt de mini variant stevig, maar ook luxe aan.

Het kleinere schermformaat gaat niet ten koste van de kwaliteit van het scherm. Apple gebruikt OLED-technologie om het scherm gedetailleerder te laten lijken, met meer verzadigde kleuren dan bij LED-schermen. Bovendien kun je genieten van diepe zwarttinten omdat pixels niet hoeven op te lichten als ze zwart moeten weergeven.

Onder het scherm vind je twee luidsprekers, die een stereogeluid produceren wanneer je films en series kijkt of naar muziek luistert. De Dolby Atmos-ondersteuning zorgt ervoor dat je kunt genieten van een nog betere surround sound-ervaring wanneer je een hoofdtelefoon gebruikt of je smartphone via Bluetooth of AirPlay 2 aansluit op een speaker.

Het toestel is uitgerust met een dubbele camera-opstelling aan de achterzijde, die bestaat uit een groothoeklens en een ultragroothoeklens met een resolutie van 12 megapixels elk. Beide lenzen zijn voorzien van beeldstabilisatie voor het maken van scherpere foto’s en video’s bij weinig licht of bij het opnemen van actiefoto’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 12 Mini” te beoordelen
Review now to get coupon!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top
Product has been added to your cart