Home
Shop

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste iPhone die Apple ooit heeft geproduceerd. Het heeft een gigantisch scherm van maar liefst 6,7 inch. Ook is het toestel uitgerust met een nieuwe A14-chip en 6 GB aan geheugen. Hierdoor is het toestel razendsnel. Daarnaast vind je de bekende functies terug op dit toestel zoals gezichtsherkenning, drie camera’s en het fijne iOS 14 besturingssysteem.

De iPhone 12 Pro Max heeft een 6,7 inch OLED-scherm met een resolutie van 2778×1284 pixels. Doordat het scherm bijna de gehele voorkant bedekt, zie je geen inkeping meer bovenop het scherm waar de selfiecamera zich bevindt. Het scherm zelf wordt beschermd door een laag Ceramic Shield glas en een oleofobe coating die water- en vuildeeltjes afstoot.

De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 12 megapixels en kan worden gebruikt om perfecte selfies te maken of om Face Time-videogesprekken in hoge kwaliteit te voeren. De camera aan de achterzijde biedt nog meer mogelijkheden om prachtige foto’s te maken dankzij de drie lenzen (groothoeklens, telelens, ultragroothoeklens) en de LiDAR-sensor voor dieptescanning in realtime. Met deze camera’s kunt u elke foto of video in 2D- of 3D-formaat maken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 12 Pro Max” te beoordelen
Review now to get coupon!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top
Product has been added to your cart