Home
Shop

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is een high-end smartphone die in februari 2022 door Samsung werd uitgebracht. Deze Android 12-telefoon heeft een geavanceerde Exynos 2200-processor, een prachtig touchscreen en een hoogwaardige camera. Met de Galaxy S22 kun je zeker een tijdje vooruit, want hij heeft 128 GB of 256 GB aan opslagruimte en een 50-megapixelcamera.

Samsung Galaxy S22 goedkoop abonnement

Wil je de Samsung Galaxy S22 kopen maar niet te veel uitgeven per maand? Dan ben je bij Mobieletelefoons.net aan het juiste adres. Het voordeel van lage maandkosten is dat je niet vast zit aan een BKR registratie. Dit kan weer nadelig zijn voor een hypotheek aanvraag. Een goedkoop Samsung Galaxy S22 abonnement is al verkrijgbaar vanaf €15 per maand. Het is natuurlijk wel zo dat je hier weer meer voor het toestel zelf betaalt. Vaak is het nog steeds voordeliger dan een Sim Only abonnement. Het is uiteraard wel goed om alles even met elkaar te vergelijken.

Samsung Galaxy S22

Met deze telefoon kun je alles om je heen laten zien. De Galaxy S22 heeft een fantastisch beeld, een geweldig design, een bliksemsnelle processor en 5G voor snel internet. Met de batterij kun je de hele dag op pad en opladen is een fluitje van een cent dankzij Super Fast Charging. De Galaxy S22 is verkrijgbaar in Phantom White (wit), Phantom Black (zwart), Green (groen) en Pink Gold (roze). Naast de Samsung Galaxy S22 heeft Samsung ook de De Galaxy S22 Plus en de Samsung Galaxy S22 Ultra op de markt gebracht. De S22 Plus heeft een 6,6 inch scherm en de S22 Ultra heeft een 6,8 inch scherm.

Samsung Galaxy S22 - Ultra snel

De Galaxy S22 draait op de Exynos 2200 4nm-chipset. Met deze chip kun je streamen zonder haperingen en gemakkelijk de meest veeleisende games spelen. Deze chipset optimaliseert ook het batterijverbruik en samen met de batterij die de hele dag meegaat, kunt u de hele dag uw gang gaan.

Samsung Galaxy S22 Camera

Dankzij de cameramogelijkheden maakt de Galaxy S22 schitterende foto's. De AI beeldverbeteraars zorgen voor de automatische verwijdering van ongewenste flare. Met Nightography kunt u professionele video's maken, zelfs in het donker, en samen met Video Stabilization kunt u supervloeiende beelden vastleggen, zelfs bij weinig licht. Je kunt tot 30x inzoomen en ongelooflijk scherpe close-ups maken met de Space Zoom.

Samsung Galaxy S22 scherm

Een 6,1-inch Super AMOLED-scherm geeft de Samsung Galaxy S22-telefoon topscores. De verversingssnelheid van 120 Hz zorgt ervoor dat alles ongelooflijk snel en vloeiend aanvoelt. Als je veel video's bekijkt of games speelt op je telefoon, is een AMOLED-scherm een goede keuze. Zo'n scherm zorgt voor vloeiende bewegingen en een goed kleurcontrast. Het scherm meet 6,1 inch diagonaal, wat betekent dat het nog steeds in je broekzak past en toch groot genoeg is om comfortabel van een film te genieten. Het is helder genoeg om ook buitenshuis te lezen.    

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung Galaxy S22” te beoordelen
Review now to get coupon!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top
Product has been added to your cart